Unity C# ve SQLite için kurs önerisi

Zaten konuda kurs bjlamadığımdan kurs önerisi istrmiştim ama.
Arkadaşın dediği şey için söylemiştim kusura bakmayın. SQL için kurs önerim yok ama Unity için Kaan Academy'i önerebilirim veya Mergen diye bir takip ettiğim bir youtuber var onunda kursu çıkmıştı bakabilirsiniz.

Unity için Unity'nin kendi videolarını öneririm. Kendi sitelerinde Unity öğrenmek isteyenler için özel bir bölüm var, videoları takip edip tekrar edersen temellerini öğrenip kendini belirli bir düzeye getirebilirsin. Bu videoların yeterli bir kısmını izleyip bitirdikten sonra ise aklına gelen küçük çaplı oyun fikirlerini gerçekleştirmeye çalışabilirsin ve takıldığın yerlerde araştırarak öğrenebilirsin. Ben böyle öğrendim ve en sağlıklı yolun bu olduğunu düşünüyorum.
Learn game development w/ Unity | Courses & tutorials in game design, VR, AR, & Real-time 3D | Unity Learn

İngilizce bilmiyorum malesef.

Hocam merhabalar, staja başlayacağım ancak oyun programlama hakkında bir bilgim yok. Stajda zorlanmamak için öncesinde birkaç oyun yaparak, özellikle mobil oyun geliştirme konusunda belirli bir seviyeye gelmek istiyorum. Önerdiğiniz Miuul eğitimini daha önce aldınız mı? 120 dolar gibi bir fiyatı var, bu ücrete değer mi yoksa Udemy’den devam etmek daha mı mantıklı olur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…