Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2022 #1 Kare monitorde 16:9 olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: Örnek Foto @roser137 @The Towande @ali gülsüz Son düzenleme: 17 Eylül 2022
Kare monitorde 16:9 olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: Örnek Foto @roser137 @The Towande @ali gülsüz
Çözüm brkyozell 18 Eylül 2022 Lykoss dedi: Unity motoru üzerinden oyun yapıyorum yaptığım oyunun bu şekilde olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu preview etmek istiyorsanız Edit > Project Settings > Player'a gidin. Orada şöyle bir şey görebilmeniz gerek.
Lykoss dedi: Unity motoru üzerinden oyun yapıyorum yaptığım oyunun bu şekilde olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu preview etmek istiyorsanız Edit > Project Settings > Player'a gidin. Orada şöyle bir şey görebilmeniz gerek.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 18 Eylül 2022 #11 Lykoss dedi: @brkyozell hocam bir sorum var. Bir zeminim var. Uçağımın zeminin içinden geçmemesini istiyorum. Uçağa rigidbody ekleyince zeminin içinden geçmiyor fakat uçak yer çekimi olduğu için düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer konuya yazdım hocam: Unity uçak rigidbody sorunu Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: @brkyozell hocam bir sorum var. Bir zeminim var. Uçağımın zeminin içinden geçmemesini istiyorum. Uçağa rigidbody ekleyince zeminin içinden geçmiyor fakat uçak yer çekimi olduğu için düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer konuya yazdım hocam: Unity uçak rigidbody sorunu