Unity flash ile aktarma

301517

Kilopat
Makaleler
4
Selamlar.

Bilgisayarıma format atacağım fakat üstünde çalıştığım Unity projemin kaybolmasını istemiyorum. Flash bellek ile nasıl aktarırım?

Assets menüsünden export'a basın ve masaüstüne export edin. Gelen paketi Flash belleğe atın. Formattan sonra yeni bir proje oluşturun. Projenin içine Flashtaki paketi projenin içine atın. Bu şekilde aktarabilirsiniz. Ama şuna dikkat et! Eğer ki projene paket indirdiysen örneğin post processing paketi gibi. Yeni projede tekrardan indirmen gerekir. Aksi takdirde kodlarda hata verir.

Onları da yanında atsam ayrı bir klasörde?

Teşekkürler inşallah olur scriptler var ve dust 2 kopyası yapmaya çalışıyorum(değiştirerek)
Scriptler ilk dediğim yöntemle zaten geliyor merak etme sadece post processing gibi ekstra paketleri tekrar kurman gerekir tabi kullandıysan. Eğer kullanmadıysan direk Export ederek flasha atıp formattan sonra unityde açabilrisin.

Gerçekten çok teşekkürler bilgisayar yavaşlamıştı oyunum kasıyordu galiba optimizasyonu kötü neyse teşekkürler .

Dediğini yaptım fakat oyunum gelmedi texture ler vb. geldi.
Gerçekten çok teşekkürler bilgisayar yavaşlamıştı oyunum kasıyordu galiba optimizasyonu kötü neyse teşekkürler .

Dediğini yaptım fakat oyunum gelmedi texture ler vb. geldi.

Yanlış alarm ! oldu.

Dosya Ekleri

• n.ty.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…