Assets menüsünden Export'a basın ve masaüstüne export edin. Gelen paketi flash belleğe atın. Formattan sonra yeni bir proje oluşturun. Projenin içine flashtaki paketi projenin içine atın. Bu şekilde aktarabilirsiniz. Ama şuna dikkat et! Eğer ki projene paket indirdiysen örneğin post processing paketi gibi. Yeni projede tekrardan indirmen gerekir. Aksi takdirde kodlarda hata verir.
Onu denemedim hiç ama olur büyük ihtimal. Olmazsa tekrardan indirirsin Package Manager'den.Onları da yanında atsam ayrı bir klasörde?
Onu denemedim hiç ama olur büyük ihtimal. Olmazsa tekrardan indirirsin package Manager'den.
Scriptler ilk dediğim yöntemle zaten geliyor merak etme sadece post processing gibi ekstra paketleri tekrar kurman gerekir tabi kullandıysan. Eğer kullanmadıysan direk Export ederek flasha atıp formattan sonra unityde açabilrisin.Teşekkürler inşallah olur scriptler var ve dust 2 kopyası yapmaya çalışıyorum(değiştirerek)
Scriptler ilk dediğim yöntemle zaten geliyor merak etme sadece post processing gibi ekstra paketleri tekrar kurman gerekir tabii kullandıysan. Eğer kullanmadıysan direk export ederek flasha atıp formattan sonra Unity'de açabilrisin.
Scriptler ilk dediğim yöntemle zaten geliyor merak etme sadece post processing gibi ekstra paketleri tekrar kurman gerekir tabii kullandıysan. Eğer kullanmadıysan direk export ederek flasha atıp formattan sonra Unity'de açabilrisin.
Gerçekten çok teşekkürler bilgisayar yavaşlamıştı oyunum kasıyordu galiba optimizasyonu kötü neyse teşekkürler.
Dediğini yaptım fakat oyunum gelmedi texture ler vb. geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.