Unity için minimum sistem gereksinimleri nedir?

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Unity ile oyun programlama öğrenmeye başlıyorum. Önceden de indirmiştim fakat bilgisayar donduğu için vazgeçmiştim. Tekrardan indiriyorum. Bilgisayarda yavaşlama vb olur mu? Sistem (dizüstü):Intel i51135G7 işlemci, 8 GB 3200MHz tek kanal RAM, iris Xe dahili ekran kartı, SSD 256 GB fakat okuma yazma hızını bilmiyorum, Windows 11 22H2 işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oynayabilirsin 1080p en düşük Ayarlar'da oynatır diye düşünüyorum olmazsa 720P'den devam lakin çift kanal RAM olsaydı daha yi olur du FPS arttışı ciddi şekilde olurdu.

Hocam oynayabilirsin 1080p en düşük Ayarlar'da oynatır diye düşünüyorum olmazsa 720P'den devam lakin çift kanal RAM olsaydı daha yi olur du FPS arttışı ciddi şekilde olurdu.

Hocam sanırım programda sorun var. Öğreticideyim şu an bir nesnenin rengini değiştirmek istiyorum geçen seferde orada kasmıştı bilgisayar yine orada kastı. Görev Yöneticisi'ni açıp kapadım kısayol ile düzeldi, zaten hiçbir şeye tıklayamıyordum ve GPU, CPU ve RAM kullanımı normaldi. QHD'de çalışıyormuş hocam program otomatik olarak ben bilmediğim için düzeltmemiştim şu an 1080p de gayet iyi. Ama color picker nesnesinin yerini bulamadım bir saattir arıyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı