Unity için Online ders önerisi

Pwsont

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba az olan Unity bilgimi geliştirmek istiyorum. Bunun için Udemy veya başka bir yerden ders almayı düşünüyorum fakat Udemy'dekilerin çogu eski videolar. Daha yeni videolara sahip uçuk fiyatı olamayan ders önerisi verebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.udemy.com/course/2022-unity-ile-oyun-programlama/ 2d öğretiyor ve anlatış biçimini gayet seviyorum. Bırakmadan dinlerseniz kursu bitirince birşeyler yapabilirsiniz bence. Ben 1-2 oyun yapım videosu izledikten sonra bırakmam gerekti. Ama tamamlasaydım çok daha bilgili olacağımı kestirebiliyorum. Ayrıca hocamızın youtube kanalı da var S Akademi burayı da kursu bitirdikten sonra izleseniz daha karmaşık sistemleri oturtmuş olacaksınızdır. Dediğim gibi ben kursun bir kısmına kadar geldim ama hocamız gayet güzel anlatıyor. Saati de uzun gördüğünüz üzere. Sorulan sorulara 1 gün içerisinde cevap veriyordu. Şuan nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama yüksek ihtimalle devam ediyordur. Ayrıca indirim kodu olayı vardı, hocamız ile instagramdan iletişime geçerseniz aktif indirim kodu verebiliyordu sanırsam. Bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı