Çözüldü Unity için Visual Studio Code kullanılır mı?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.328
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Az önce format attım. Formattan önce Visual Studio kuruluyken VS Code kullanıyordum. Fakat şimdi Visual Studio indirmek istemiyorum, çok yer kaplıyor. Onun yerine Visual Studio Code indirip Unity'de kullanabilir miyim? Ben Visual Studio ile ikisi bağlı çalışıyor biliyorum yani normal Visual Studio yokken code çalışmaz gibi, öyle mi? Yoksa Unity için sadece Visual Studio Code indirip kullanabilir miyim?

Az önce format attım. Formattan önce Visual Studio kuruluyken VS Code kullanıyordum. Fakat şimdi Visual Studio indirmek istemiyorum, çok yer kaplıyor. Onun yerine Visual Studio Code indirip Unity'de kullanabilir miyim? Ben Visual Studio ile ikisi bağlı çalışıyor biliyorum yani normal Visual Studio yokken code çalışmaz gibi, öyle mi? Yoksa Unity için sadece Visual Studio Code indirip kullanabilir miyim?

VS Code ile de kullabilirsiniz bir sorun olmaz. @Foxie hocam hangisini kullanmanın daha mantıklı olacağını söyleyecektir.

Ben kullanıyorum. Herhangi bir IDE'ye göre çok çok performanslı çalışıyor.

Visual Studio mesela çok çok kasıyor.
Rider C# ise çok çok geç açılıyor ve yavaş çalışıyor.

VS Code ise çok çok performanslı ve anında açılıyor.
Ayrıca otomatik doldurma, hata bulma özellikleri de var. Intellsense mi ne işte ondan da var.

Üstelik bedava.

Ayrıca Visual Studio Code kullanmak için Visual Studio'uyu hiç bir zaman yüklemene gerek yoktur.

Ayrıca VSCode'yi bir sürü şey için kullanabilirsin. Ben bir kere Java oyun geliştirdim, sadece VSCode kullanarak.

Ben kullanıyorum. Herhangi bir IDE'ye göre çok çok performanslı çalışıyor.

Visual Studio mesela çok çok kasıyor.
Rider C# ise çok çok geç açılıyor ve yavaş çalışıyor.

VS Code ise çok çok performanslı ve anında açılıyor.
Ayrıca otomatik doldurma, hata bulma özellikleri de var. Intellsense mi ne işte ondan da var.

Üstelik bedava.
Aynen hocam gayet kaliteli kullandım fakat Visual Studio yüklemeden kullanabilir miyim onu merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı