Unity ile Google AdMob kullanıyorum ve banner reklamın sadece bazı sahnelerde gözükmesini istiyorum

mrczor

Hectopat
Daha fazla  
Unity ile Google AdMob kullanıyorum ve banner reklamın sadece bazı sahnelerde gözükmesini istiyorum, bunun için bir kod yazdım ve bu kod Unity içinde test reklamlarıyla çalışıyor fakat Android'e Build aldığım zaman telefonumda bütün sahnelerde banner reklamı gözüküyor. Ne yapmalıyım?

Unity ile Google AdMob kullanıyorum ve banner reklamın sadece bazı sahnelerde gözükmesini istiyorum, bunun için bir kod yazdım ve bu kod Unity içinde test reklamlarıyla çalışıyor fakat Android'e Build aldığım zaman telefonumda bütün sahnelerde banner reklamı gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Kodunu görmeden yorum yapmak zor ama muhtemelen start da banneri çağırıyorsun ve o script her sahnede olduğu için her sahnede çağırıyor. Yada dontdesroyonloada ekledin ad scriptini o yüzden her sahnede çalışıyor. Banneri çağırdığın scripti ya sadece istediğin sahnelere koy yada bool ekleyip boolun true olduğu sahnelerde banneri çağır.

Sen unityde çalışıp android de çalışmıyor dememişsin ki, sorunun banner reklamının her sahnede gelmesi olarak anladım bu mesajından. Eğer sorunun buysa olabilecek sebepleri yazdım sorunun bu değilse bir daha açıklarsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı