Unity ile oyun yapmak zor mu?

Karşınıza çıkan problemlerden Udemy'e göre daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.

Çoğu zaten birşeyler bilenler için. Boşa para kaybı. Birşeyler öğretmiyor 2 oyun yaptırıp bırakıyor. 10 15 saatte böyle şeyler öğrenilmez zaten. Bitince kafası karışık ve hiç bir şey öğrenmemiş bir şekilde geri dönersiniz.
Evet. E devlet girişi var diye biliyorum. Eskiden 1 milyon istihdam ile girişi vardı. Hala var mı bilmiyorum.

Aklıma gelmedi haklısınız ancak direk unity kursu yok veya yetersiz diye biliyorum. c# kursu ise sorunlu diye biliyorum.
2 tane Unity var. C# kursu Engin hocanın var, derslerin %90'ında Udemy filigranı var zaten. Kendim bitirdim C#'ı hoş açıkçası ama genel olarak yazılımcı yapmaya çalışıyor, gerekenden ağır işliyor. Sorun kısmı ne tam olarak, gelişmiş düzeyinde kodlarını derleyememiştim oysa sadece izleyip mantığını anlamak yeterli.
Evet.

C# kursunda javascript karışık öğretiyor diye hatırlıyorum ama büyük ihtimalle karıştırıyorumdur. Yanlış hatırlamışım unity kursu varmış.

C# kursunda javascript karışık öğretiyor diye hatırlıyorum ama büyük ihtimalle karıştırıyorumdur. Yanlış hatırlamışım unity kursu varmış.
İlk 1 saat falan bile değil o, niye öyle bir şey var ben de anlamadım. Biraz toplama kurs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…