Steam'de oynadığım Rimworld ve bilgisayarımda yüklü birkaç oyunu başlattığımda, Unity "kırmızı ünlem" hatası alıyorum sürekli. Bilgisayarımı daha bugün format attırıp ekran kartlarını güncellettirdim, oyunu yönetici olarak da açmayı denedim ama hiçbiri çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, yoksa oyunu iade edeceğim.
Steam'de oynadığım Rimworld ve bilgisayarımda yüklü birkaç oyunu başlattığımda, Unity "kırmızı ünlem" hatası alıyorum sürekli. Bilgisayarımı daha bugün format attırıp ekran kartlarını güncellettirdim, oyunu yönetici olarak da açmayı denedim ama hiçbiri çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, yoksa oyunu iade edeceğim.Eki Görüntüle 663334Eki Görüntüle 663332
Selamlar,
Çözüm: Öncelikle oyunun kurulu olduğu klasöre giriyoruz. Data dosyası içinde boot.config dosyası var, onu not defteri ile açmamız gerekiyor.
Dosyayı not defteri ile açtığımız zaman en alt satıra şunları yazıyoruz:
"force-d3d11-bltblt-mode=" Tırnaktan tırnağa kadar.(Tırnaklar dahil değil.)
Yapıştırdıktan sonra kaydedip oyunu çalıştırabilirsiniz.
Umarım faydası olur sizlere.
Steam'de oynadığım Rimworld ve bilgisayarımda yüklü birkaç oyunu başlattığımda, Unity "kırmızı ünlem" hatası alıyorum sürekli. Bilgisayarımı daha bugün format attırıp ekran kartlarını güncellettirdim, oyunu yönetici olarak da açmayı denedim ama hiçbiri çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, yoksa oyunu iade edeceğim.Eki Görüntüle 663334Eki Görüntüle 663332
Selamlar,
Çözüm: Öncelikle oyunun kurulu olduğu klasöre giriyoruz. Data dosyası içinde boot.config dosyası var, onu not defteri ile açmamız gerekiyor.
Selamlar,
Çok teşekkür ederim, o kadar uğraştım, çözüm denedim hiçbiri olmadı. Bu kadar kolay olduğu bilseydim daha önce atardım mesajımı, çözüm işe yaradı sağ olun.
Kardeşim aynı hatayı bende alıyorum. Dediğin çözümü yaptım ama değişen olmadı sadece hatayı verme süresi 1 2 dk dan 10 dk ya çıktı başka bir çözü var mıdır?
Kardeşim aynı hatayı bende alıyorum. Dediğin çözümü yaptım ama değişen olmadı sadece hatayı verme süresi 1 2 dk dan 10 dk ya çıktı başka bir çözü var mıdır?
Başka çözümünü bilmiyorum ama senin denediğin oyun steamden farklı bir oyun mu yani epic gamesden felan ise olmuyor demek istediğim bende olmadı sıbnauticayı beleşlen almıştım bu satırı datasının içine ekledim dediğin gibi oldu. Ama steamdeki herhangi bir unity oyununda denersem olduğunu gördüm. Belki sıkıntı bendedir. Ama başka çözümünü bilmiyorum bulursam denersem çalışırsa yazarım dostum.
Başka çözümünü bilmiyorum ama senin denediğin oyun steamden farklı bir oyun mu yani epic gamesden felan ise olmuyor demek istediğim bende olmadı sıbnauticayı beleşlen almıştım bu satırı datasının içine ekledim dediğin gibi oldu. Ama steamdeki herhangi bir unity oyununda denersem olduğunu gördüm. Belki sıkıntı bendedir. Ama başka çözümünü bilmiyorum bulursam denersem çalışırsa yazarım dostumhouse
Başka çözümünü bilmiyorum ama senin denediğin oyun steamden farklı bir oyun mu yani epic gamesden felan ise olmuyor demek istediğim bende olmadı sıbnauticayı beleşlen almıştım bu satırı datasının içine ekledim dediğin gibi oldu. Ama steamdeki herhangi bir unity oyununda denersem olduğunu gördüm. Belki sıkıntı bendedir. Ama başka çözümünü bilmiyorum bulursam denersem çalışırsa yazarım dostum.