JaxpeR Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Merhaba Unity 2020 versiyonunu kullanıyorum ve klavyeyle 3 boyutlu karakteri hareket ettiren C+ kodunu arıyorum. Bilen varsa atabilir mi? Atarsa çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Merhaba Unity 2020 versiyonunu kullanıyorum ve klavyeyle 3 boyutlu karakteri hareket ettiren C+ kodunu arıyorum. Bilen varsa atabilir mi? Atarsa çok memnun olurum.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 How to write a simple 3D character controller in Unity This is a second part of my gamedev series. For setting up walking (and other animations) see the first part. itnext.io Belki bu yardımcı olur. Kodlama ile çok aram yok, yanlış kaynak göndermiş olabilirim. Artı 0 Eksi
How to write a simple 3D character controller in Unity This is a second part of my gamedev series. For setting up walking (and other animations) see the first part. itnext.io Belki bu yardımcı olur. Kodlama ile çok aram yok, yanlış kaynak göndermiş olabilirim.