I imw Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2022 #1 Böyle bir hata alıyorum. Kodlarımda hata yok, çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim. Tag: Carpma is not defined. UnityEngine.Component:CompareTag (string) karakter:OnTriggerEnter (UnityEngine.Collider) (at Assets/Script/karakter.cs:34) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Böyle bir hata alıyorum. Kodlarımda hata yok, çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim. Tag: Carpma is not defined. UnityEngine.Component:CompareTag (string) karakter:OnTriggerEnter (UnityEngine.Collider) (at Assets/Script/karakter.cs:34)
S sancarsavas Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 772 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Verdiğin etiketi herhangir Gameobject üzerinde tanımlamamış gözüküyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS I imw Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2022 #3 sancarsavas dedi: Verdiğin etiketi herhangir gameobject üzerinde tanımlamamış gözüküyorsun. Genişletmek için tıkla... Diğer taglar için ne yaptıysam aynısını yaptım ama çözemedim sadece bunda hata veriyor. Artı 0 Eksi
sancarsavas dedi: Verdiğin etiketi herhangir gameobject üzerinde tanımlamamış gözüküyorsun. Genişletmek için tıkla... Diğer taglar için ne yaptıysam aynısını yaptım ama çözemedim sadece bunda hata veriyor.