Unity kodlama için YouTube kanalı önerisi

OyunMenyağı

Centipat
Unity ile oyun yapımına bayağı merak sardım. 1 milyon istihdam projesi kapsamında BTK akademi de verilen ücretsiz Unity ile eğitici oyun yapımı (başlangıç seviyesi) dersini dinliyorum şu an da. Yakın zamanda Unity ile dijital oyun yapımı diye (orta seviye) bir eğitim daha gelmiş bunlara ek olarak C# kodlama dersleri de var. Bunlar beni başlangıç için bayağı götürecektir ama ileri seviye için bildiğiniz yabancı ya da Türkçe YouTube kanalı var mı? Türkçe kaynaklar başlangıç seviyesi için yeterli ancak ileri seviyede sıkıntı. Benim bildiğim witnn ile Unity adında bir kanal var. Sizlerden de öneri beklemekteyim.

Unity ile oyun yapımına bayağı merak sardım. 1 milyon istihdam projesi kapsamında BTK Akademi de verilen ücretsiz Unity ile eğitici oyun yapımı (başlangıç seviyesi) dersini dinliyorum şu an da. Yakın zamanda Unity ile dijital oyun yapımı diye (orta seviye) bir eğitim daha gelmiş bunlara ek olarak C# kodlama dersleri de var. Bunlar beni başlangıç için bayağı götürecektir ama ileri seviye için bildiğiniz yabancı ya da Türkçe YouTube kanalı var mı? Türkçe kaynaklar başlangıç seviyesi için yeterli ancak ileri seviyede sıkıntı. Benim bildiğim witnn ile Unity adında bir kanal var. Sizlerden de öneri beklemekteyim.

Size patika. Dev sitesini öneririm. Orada bizzat Unity'nin kendi eğitim serisi bulunmaktadır. Unity Junior Programmer dersini dinlemenizi öneririm. Şahsen BTK Akademi'yi de izledim YouTube'dan videolar da izledim ama hepsinden daha iyi bu patika. Dev. Kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı