Unity kurslarına farklı dille devam edilir mi?

OlafRagnarsson

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu an Rust dilini öğreniyorum yaklaşık 2,5 aydır. Gerçekten müthiş bir dil, üstelik oyun yapmak istiyorum fakat YouTube'da veya Udemy'deki kursların çok büyük kısmı C# ile öğretiyor. O kurslarda kod kısımlarını C# yerine Rust ile yazıp öyle devam etsem sıkıntı olur mu?

Merhaba, ben şu an Rust dilini öğreniyorum yaklaşık 2,5 aydır. Gerçekten müthiş bir dil, üstelik oyun yapmak istiyorum fakat YouTube'da veya Udemy'deki kursların çok büyük kısmı C# ile öğretiyor. O kurslarda kod kısımlarını C# yerine Rust ile yazıp öyle devam etsem sıkıntı olur mu?
C# ile olan kursların çoğu unity içindir. Unity için de rust yazamazsınız benim bildiğim. Tavsiyem belki c++ öğrenip unreal engine öğrenmeniz. Ama unity ve c# daha kolay olabilir.

Bilgisayara oyun yapmak icin iki yol var. Birisi Unity tarafi bunun icin de C# gerekiyor. Digeri ise UE ve diger motorlar onlar da C++ kullaniyor. Yani insanlar kafasina gore C# kullanmiyorlar o kurslarda. Oyun motoru hangi dili gerektiriyorsa o. Oyun yapmak istiyorsan Rust yazmanin bir anlami yok. Kaldi ki farkli amaclara hizmet eden diller, birebir cevirebilecegini sanmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı