Unity mirror internete açma

Mesj

Decapat
Daha fazla  
Başlık çok açıklayıcı olmadı. Unity'de mirror kullanarak bir oyun yaptım oyun lan da çalışıyor ancak oyunu bütün internete nasıl açabilirim? Şu kaynaktan bir şeyler okudum ama anlamadım.
Kaynak
Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konudan ayrı olarak bir şey sormak istiyorum. Şuan yaptığınız kodlamaları anlayarak mı yapıyorsunuz neyin ne yaptığını bilerek mi yapıyorsunuz yoksa sadece kodun çalışması için mi yapıyorsunuz? Port forwarding, tcp udp yöntemleri nelerdir bunları biliyor musunuz. Hocam bir şekilde kodu çalıştırmayı başarabilirsiniz ama kendinizde bir gelişim göremezsiniz.

Hocam konudan ayrı olarak bir şey sormak istiyorum. Şuan yaptığınız kodlamaları anlayarak mı yapıyorsunuz neyin ne yaptığını bilerek mi yapıyorsunuz yoksa sadece kodun çalışması için mi yapıyorsunuz? Port forwarding, tcp udp yöntemleri nelerdir bunları biliyor musunuz. Hocam bir şekilde kodu çalıştırmayı başarabilirsiniz ama kendinizde bir gelişim göremezsiniz.
Hocam mirrordan vazgeçtim zaten Photon network üzerinde yapıyorum projeyi

elimden geldiğince anlayarak yapmaya çalışıyorum
Hocam size bir tavsiye isterse bir sunucuyla bağlantı kurmayı 50 günde öğrenin ama sağlam öğrenin. Anlamayarak yaptığınız işlerin hiç bir faydası yok 2 hafta sonra ne yapacağınızı bilmeyeceksiniz veya mantığının nasıl çalıştığını bilmediğinizden bir yerde tıkancaksınız. Hocam açın youtube’ı yazın what is tcp and udp izleyin. Ne yaptığınız hakkında bilgi sahibi olun.

Hocam size bir tavsiye isterse bir sunucuyla bağlantı kurmayı 50 günde öğrenin ama sağlam öğrenin. Anlamayarak yaptığınız işlerin hiçbir faydası yok 2 hafta sonra ne yapacağınızı bilmeyeceksiniz veya mantığının nasıl çalıştığını bilmediğinizden bir yerde tıkancaksınız. Hocam açın YouTube'ı yazın what is tcp and UDP izleyin. Ne yaptığınız hakkında bilgi sahibi olun.

İginiz için teşekkürler. YouTube'da redmatch 2'nin yapımcısının bir tutorialını buldum onu anlayarak yapmaya çalışıyorum. İyi akşamlar hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı