Arkadaşlar bir oyun geliştiricisi olmak istiyorum ve Unity öğrenmeye karar cerdim. Udemy'den tavsiye edilen bir kurs buldum bu kursta C# ve Unity öğretiliyor. Bu benim başlangıcım için yeterli olur mu? Kurs linki 1Kurs linki 2 Hangi kurs? Kararsız kaldım.
NPC'lerdeki basit zekayı diyorsanız bildiğim kadarıyla C# la yazabiliyorsunuz. Eğer çok ayrıntılı bir yapay zeka istiyorsanız bilmiyorum. Yanlış bilgi veriyorsam çok özür dilerim.
NPC'lerdeki basit zekayı diyorsanız bildiğim kadarıyla C# la yazabiliyorsunuz. Eğer çok ayrıntılı bir yapay zeka istiyorsanız bilmiyorum. Yanlış bilgi veriyorsam çok özür dilerim.
Hayır bilgileriniz doğru sadece ben biraz daha iyi bir zeka istiyorum bilenleriniz oynayanlarınız vardır belki F. E. A. R 1 oynayanlar varsa bilirler çok iyi bir yapay zekası var ben de tam böyle bir yapay zeka istiyorum.
Hayır bilgileriniz doğru sadece ben biraz daha iyi bir zeka istiyorum bilenleriniz oynayanlarınız vardır belki F. E. A. R 1 oynayanlar varsabilirler çok iyi bir yapay zekası var ben de tam böyle bir yapay zeka istiyorum.