Unity oyunları kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

tcknmx

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kiev
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ve Donanım
RAM
8
Ekran kartı
4060
İşlemci
ryzen 7 7435HS
God of War: Ragnarok'ta 144FPS sabit aldığım ve bir tek FPS düşmesi yemediğim halde itch.io daki indie oyunlarda (Unity ile yapılanlar*) 20-30 FPS de oynuyorum. Ve oyuna sürekli lag giriyor aşırı rahatsız olduğum bir durum istediğim çoğu oyunu Steam'de bile oynayamıyorum. Ekran kartım RTX 4060

*durum sadece unity motorou ile yapılan oyunlar için geçerli. UE5 demoları bile akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War: Ragnarok'ta 144FPS sabit aldığım ve bir tek FPS düşmesi yemediğim halde itch.io daki indie oyunlarda (Unity ile yapılanlar*) 20-30 FPS de oynuyorum. Ve oyuna sürekli lag giriyor aşırı rahatsız olduğum bir durum istediğim çoğu oyunu Steam'de bile oynayamıyorum. Ekran kartım RTX 4060

*durum sadece unity motorou ile yapılan oyunlar için geçerli. UE5 demoları bile akıcı.
Unity oyun motoru ile yapılmış olan oynadığınız oyunlar nedir ? Tam olarak çözüm için oyunun adı lazım, optimizasyonlar değişiklik gösterebiliyor çünkü.

Unity oyun motoru ile yapılmış olan oynadığınız oyunlar nedir? Tam olarak çözüm için oyunun adı lazım, optimizasyonlar değişiklik gösterebiliyor çünkü.

Eternal Edge ve benzeri türlü envai çeşit indie oyun. Hepsi de amatör yapayım, neredeyse 20-30 tane oynamaya çalıştım hepsi de aynı laga sebep oluyor. Yabancı kanallarda oynayanların ise kasma takılması yok. Benim PC'den kaynaklanan bir şey mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı