Unity oyunu yapılan cihaz hariç karakter kontrolü yanlış çalışıyor

Mesj

Decapat
Katılım
9 Şubat 2023
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Sorunum şu şekilde, Unity'de pun2 kullanarak bir Online FPS oyunu yapmaya çalışıyorum. Oyun oyunu yaptığım bilgisayarda düzgün çalışıyor. Ancak başka herhangi bir bilgisayarda denediğimde karakter sağa sola dönerken değişik bir şey oluyor.

Yazıyla anlatmak zor ama şöyle:
Karakter sağa sola dönerken sanki ortamda başka bir güç varmış gibi onu dönmeye başlamadan önceki rotasyonuna geri döndürmeye çalışıyor.

Dediğim gibi bu oyunu yaptığım bilgisayarda ne playmodda ne de Build'i alınca oluyor ancak diğer bilgisayarlarda sadece yatay şekilde dönerken yukarıda anlattığım sıkıntı oluyor. Oyunun diğer işlevleri sıkıntısız çalışıyor.
 
Zamanında Unity yaparken bu durumla çok rastlıyordum onun bir fix kodu var ama hatırlamıyorum internetten araştırırsan bulursun zaten.
 
Zamanında Unity yaparken bu durumla çok rastlıyordum onun bir fix kodu var ama hatırlamıyorum internetten araştırırsan bulursun zaten.

Tam olarak nasıl araştıracağım yardımcı olur musunuz?

Çözümü buldum Interpolate'i none yapınca çözüldü ama nedenini biri açıklarsa mutlu olurum
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı