Unity Remote 5 Çalışmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar oyunum hazır, telefonumda denemek istiyorum. Ancak SDK, JDK dosyalarını için doğru işlemleri yapmama, telefondan olsun, bilgisayardan olsun bütün ayarları eksiksiz yapmama rağmen ne oyunumu Build edebiliyorum, ne de Remote 5 üzerinden deneyebiliyorum. Herhangi bir ekran görüntüsü isterseniz atabilirim. Aşağıda aldığım hatalar var:

@Predator Titan

evet.PNG

@yigidyum Merhabalar sevgili dostum, (bizim mahallede ki diktatör tavırlar sergileyen bir arkadaş yüzünden "gereksiz yere olay" çıktı, ben de onlarla uğraşırken* ) bakamadım sorularına. Halen bu sorun güncel mi ona göre araştırma yapıp doğru bir bilgi vereceğim.

@yigidyum Merhabalar sevgili dostum, (bizim mahallede ki diktatör tavırlar sergileyen bir arkadaş yüzünden "gereksiz yere olay" çıktı, ben de onlarla uğraşırken* ) bakamadım sorularına. Halen bu sorun güncel mi ona göre araştırma yapıp doğru bir bilgi vereceğim.
Sorunu hallettim, oyun tamam :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı