Unity Remote 5 Nasıl Kullanılır?

Makaleler
1
Arkadaşlar Unity Remote 5 indirdim ancak bir türlü oyunumu telefonda oynayamadım. Unity Remote 5 nasıl kullanılıyor?

Telefonu USB araclığı ile bilgisayara bağla dostum, unity remote'yi de telefondan aç. Daha sonra Oyunun "Start" tuşuna bas ve sonucu gör...

Oyunun Android Device's destek veriyor mu ? Projen şuan windows için olabilir. Oyununu Androide çevir.

Oyunun Android Device's destek veriyor mu ? Projen şuan windows için olabilir. Oyununu Androide çevir.
Android'e çoktan çevirdim. Bir de, ben şu anda oyunum için tuş vs yapmadım arabayı kontrol etmek için. Sadece oyun telefonuma gelecek mi diye bakmak için deniyorum. Onunla bir ilgisi yoktur değil mi?

Unity Remote Unity Technologies'in de belirttiği gibi çok dengesiz çalışan bir yazılım malesef her cihazı Unity Remote cihazı olarak kullanamıyorsunuz yani size tavsiyem onun yerine Unity 2019 ile gelen Device Simulator paketini indirerek kullanmanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…