Unity Script açılışta hata veriyor

Capitans

Femtopat
Daha fazla  
Script dosyası açtığımda Unity şöyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim?
Not: Windows güvenlik duvarı bu uygulamanın bazı özelliklerini engelledi yazdı scripti açtığımda ve daldığımla kapata bastım bunu nasıl çözebilirim?

1624619563759.png

Script dosyası açtığımda Unity şöyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim?
Not: Windows güvenlik duvarı bu uygulamanın bazı özelliklerini engelledi yazdı scripti açtığımda ve daldığımla kapata bastım bunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1082840
Böyle mi kalıyor? Script sizin için önemli mi yani içinde önemli bir kod yazıyor mu?

Script dosyası benim için önemli değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Yeni bir proje açın, ya da script dosyasının meta dosyalarını silin(Meta dosyasını silmek için script dosyasına sağ tıklayıp "Open in folder"'a basacaksınız.). Olmassa kullandığınız editor programını silip tekrar yükleyin, ya da Unity'i silip tekrar yükleyin.
Yeni bir proje açın, ya da script dosyasının meta dosyalarını silin(Meta dosyasını silmek için script dosyasına sağ tıklayıp "Open in folder"'a basacaksınız.). Olmassa kullandığınız editor programını silip tekrar yükleyin, ya da Unity'i silip tekrar yükleyin.
Not: Yanlış yazmışım. Silmek için değil, o klasöre gidipte silmek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı