Unity Tavsiyesi

Zevahir

Kilopat
Daha fazla  
Unity ile oyun geliştirmeye başlamak istiyorum. Önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Ek olarak moral açısından Unity ile geliştirilmiş varsa popüler bilinen oyunlarında isimlerini yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity yerine Unreal Engine 4 kullanmayı deneyebilirsiniz. Unity gibi ücretsizdir. PUBG ve Fortnite Unreal Engine 4 İle yazılmıştır.
Peki engine4 için hangi programlama dilleri hakkında bilgi sahibi olunması gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity ile yapılmış bilinen bir oyun bilmiyorum.
Unreal Engine Unity'e göre daha güçlü bir sistem ister.
Unreal Engine'i rahat kullanmak için 8 gb ramli bir sisteminizin olması gereklidir. Diğer bileşenlerinizde iyiyse performanslı bir şekilde kullanabilirsiniz. UE4'ün aksine Unity yüksek sistem gereksinimleri istemez. Ben i5 işlemci,4 gb ramli bir bilgisayar üzerinde unity kullanıyorum.
Unreal Engine Unity oyun motoruna göre daha kompleks bir yapıya sahiptir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki videoyu izlerseniz unity ve unreal arasında grafik karşılaştırılması yapılmış.
Unreal Unity'e göre biraz daha üstün olabilir ama unity kötü sayılmaz.
Güzel bir projenin çıkması kullanan kişiye bağlıdır.
Unity Türkçe kaynak yönünde Unreal'e göre daha öndedir.
Burada seçim sizindir.
Ve ek olarak crackli sürüm kullanmayın. Satacağınız zaman sıkıntı yaşarsınız.
Umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir.

Unity ile yapılmış bilinen bir oyun bilmiyorum.
Unreal Engine Unity'e göre daha güçlü bir sistem ister.
Unreal Engine'i rahat kullanmak için 8 gb ramli bir sisteminizin olması gereklidir. Diğer bileşenlerinizde iyiyse performanslı bir şekilde kullanabilirsiniz. UE4'ün aksine Unity yüksek sistem gereksinimleri istemez. Ben i5 işlemci,4 gb ramli bir bilgisayar üzerinde unity kullanıyorum.
Unreal Engine Unity oyun motoruna göre daha kompleks bir yapıya sahiptir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki videoyu izlerseniz unity ve unreal arasında grafik karşılaştırılması yapılmış.
Unreal Unity'e göre biraz daha üstün olabilir ama unity kötü sayılmaz.
Güzel bir projenin çıkması kullanan kişiye bağlıdır.
Unity Türkçe kaynak yönünde Unreal'e göre daha öndedir.
Burada seçim sizindir.
Ve ek olarak crackli sürüm kullanmayın. Satacağınız zaman sıkıntı yaşarsınız.
Umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir.

Hocam ama herkes o Unity ArchWizPro grafik pakedi için 50$ veremezki.

Bildiğim kadarıyla The Forest oyunu Unity ile yapıldı. Grafikleri de gayet güzel. Oyun da gayet güzel. Unity için C# bilmen gerekiyor. O da çok zor değil. Ayrıca yeni başlayanlar için daha uygun. Unreal Engine daha profesyonel geliştiricilere hitap ediyor diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı