Çözüldü Unity text sürüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrht1234

Hectopat
Yer
Edirne/Merkez
Daha fazla  
Merhabalar, Unity'le ilgili bir sorunum var sorunum şu; şimdi ben Unity'de public bir değişken tanımlıyorum sonra Unity'e dönüp Unity'de oluşturduğum Text'i gereken

yere sürüklüyorum ama bıraktığımda text sürüklenmiş olmuyor. Sorunun çözümü nedir sizce?

Çözüm
Çünkü Text olarak degil Text mesh Pro olarak ayarlamışsın. Ya text(TMP) objesini silip sadece text olarak ayarlayacaksın ya da scriptte Text degil de public TextMeshProUGUI yapacaksın. Using TMPro; eklemeyi unutma.
Çünkü Text olarak degil Text mesh Pro olarak ayarlamışsın. Ya text(TMP) objesini silip sadece text olarak ayarlayacaksın ya da scriptte Text degil de public TextMeshProUGUI yapacaksın. Using TMPro; eklemeyi unutma.

Çözüm
Teşekkürler sorunumu çözdüm. Çözümü, arkadaşlar aynı sorunla karşılaşanlar text mesh Pro değil normal text kullansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…