Unity ve C# mı? Python mu?

Bu arada kafandaki projeler neler onları yazarsan daha rahat cevap alırsın.

Önemli değil.
Eee aslında kafamda bir futbol menajerlik oyunu yapmak var fm serisine benzer sonra kendi ekibimi kurup işi büyutebilirsem sanal gerçeklik destekli birinci şahıs bir futbol oyunu kısacası fifanın birinci şahıs ve vr destekli hali. Biraz fazla uçmuş olabilirim ama 30 yıl bunun üzerinde durabilecek kadar hevesliyim.
@Tundraski sağolun hocam hepsini dikkate alıcam son mesajima bakarsaniz sevinirim.

Eee aslında kafamda bir futbol menajerlik oyunu yapmak var FM serisine benzer sonra kendi ekibimi kurup işi büyutebilirsem sanal gerçeklik destekli birinci şahıs bir futbol oyunu kısacası FIFA'nın birinci şahıs ve VR destekli hali. Biraz fazla uçmuş olabilirim ama 30 yıl bunun üzerinde durabilecek kadar hevesliyim.

Fazla uçmak değil her şey senin elinde.c#dan başla C# ı öğren sonra C++ öğren birden C++ öğrenemezsin zor gelebilir C# ile başla mantıkları benzer zaten.c# ı öğren internetten örnekler ile bak çalış kendi kafana göre bir şeyler yap sonra C++,Unity gibi şeyler ile oyun yaparsın.

Fazla uçmak değil her şey senin elinde.c#dan başla C# ı öğren sonra C++ öğren birden C++ öğrenemezsin zor gelebilir C# ile başla mantıkları benzer zaten.c# ı öğren internetten örnekler ile bak çalış kendi kafana göre bir şeyler yap sonra C++,Unity gibi şeyler ile oyun yaparsın.
Sağolun hocam sizi yordum ama bildiginiz sağlam bir kaynak var mı ücretsiz ve kurmam gereken programlar sadece visual studio unity mi?

Sağ olun hocam sizi yordum ama bildiginiz sağlam bir kaynak var mı ücretsiz ve kurmam gereken programlar sadece Visual Studio Unity mi?

YouTube üzerinden araştırırsan daha iyi anlarsın ben anlatsam bile anlamayabilirsin. YouTube'dan güzel ve anlaşılır şekilde anlatan birilerini bulup sıfırdan ders dinleyebilirsin zaten ne indirceğin vb. şeyler verir. Veya Udemy(ücretli ve ücretsiz Online kurs sitesi) üzerinden ünlenmiş olan kişilerden kurs alabilirsin ücretsiz kurslarda var istersen satında alabilirsin. Ama dediğim gibi youtubedanda öğrenebilirsin bu sana kalmış bir şey nereden anlarsan oraya yönel. Unity şimdilik hemen geçme temel mantığı anla sonra oyun yapmak için Unity indirirsin.

Sağolun hepiniz c# için önerdiğiniz kaynak ve hangi programları indirmeliyim?
@AREMY @Tundraski @pcustası21a @300319
YouTube üzerinden araştırırsan daha iyi anlarsın ben anlatsam bile anlamayabilirsin. YouTube'dan güzel ve anlaşılır şekilde anlatan birilerini bulup sıfırdan ders dinleyebilirsin zaten ne indirceğin vb. şeyler verir. Veya Udemy(ücretli ve ücretsiz Online kurs sitesi) üzerinden ünlenmiş olan kişilerden kurs alabilirsin ücretsiz kurslarda var istersen satında alabilirsin. Ama dediğim gibi youtubedanda öğrenebilirsin bu sana kalmış bir şey nereden anlarsan oraya yönel. Unity şimdilik hemen geçme temel mantığı anla sonra oyun yapmak için Unity indirirsin.
sagolun peki unity geçtigimde hangi programları kullanmalıyım, oncelikle algoritma ve programların arayüzü ile başlayayım? @AREMY

Youtube'da Gençay Yıldız var, c# anlatıyor. Ben takip etmedim fakat iyi olduğunu duymuştum. Bunun dışında Udemy ve BTK Akademi'de Engin Demiroğ var. BTK'daki kursu ücretsiz. Yine Udemy ve Youtube'da Murat Yücedağ tavsiye edebileceğim hocalardandır.

Youtube'da Gençay Yıldız var, c# anlatıyor. Ben takip etmedim fakat iyi olduğunu duymuştum. Bunun dışında Udemy ve BTK Akademi'de Engin Demiroğ var. BTK'daki kursu ücretsiz. Yine Udemy ve Youtube'da Murat Yücedağ tavsiye edebileceğim hocalardandır.
@Nartive çok sağol, gerçekten hepsi iyi kaynaklarmış.
Dediğim gibi YouTube veya Udemy'den kurslara bak oradan yol izle.
Sağol, baya yardımın dokundu, çok uğraştın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı