Çözüldü Unity Windows'u siler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KİNG09

Hectopat
Arkadaşlar yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum. Unity indireceğim fakat bu program Linux gibi Windows'u siler mi? Ondan dolayı indirmiyorum olumlu cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Unity bir program, Linux ise bir işletim sistemi. Yani Windows silinmez. Ek olarak Dual Boot kurulumunu gerçekleştiremediğinizden dolayı Linux'u Windows'un üzerine kurmuşsunuz. Dual Boot kurabilseydiniz bilgisayarınızda hem Linux hem de Windows'u çalıştırabilirdiniz. Fakat böyle bir sorunu Unity ile yaşamanız imkansız diyebilirim.
Dostum heves kırmayı sevmem. Ama oyun geliştirmek ve yazılımla uğraşmak istiyorsan ilk olarak Windows'u ve Linux'u temel olarak bilmen gerekiyor. Programcılık öyle cup diye atlamakla olmaz

Ooo recep hocam gözümüz yollarda kaldı .

Nerden başlamalıyım o zaman .
Her şeyden önce eğer ingilizce bilmiyorsanız ingilizce öğrenin.
Nerden başlamalıyım o zaman .
Burada sorduğunuz soruya bakarak işletim sistemi, program gibi şeylerin tam olarak ne olduğunu bilmediğinizi söyleyebilirim. Öncelikle bunları araştırın internette tonla kaynak mevcut.
Örnek olarak; makine dili, işletim sistemi, transistör, oyun motoru ve şimdi burada benim aklıma gelmeyen daha bir çok kavram var bunları araştırın, bir bilgisayarın nasıl çatıştığı hakkında temel seviye de olsa bir bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…