Ö Ömer6103 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Unity3D de terrain üzerinden dere oluşturulabilir mi? Paint holes dediğimde direkt boşluk oluşuyor derine inmiyor çünkü terrainin büyüklüğü çok küçük ve arttıramıyorum kalınlığını yani. Yardımcı olabilecek var mı?
Unity3D de terrain üzerinden dere oluşturulabilir mi? Paint holes dediğimde direkt boşluk oluşuyor derine inmiyor çünkü terrainin büyüklüğü çok küçük ve arttıramıyorum kalınlığını yani. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm A A Abdullah_AKD 23 Mart 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
KS KS Ö Ömer6103 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Abdullah_AKD dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Her derde devasın be. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Her derde devasın be.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #4 Ömer6103 dedi: Teşekkürler. Her derde devasın be. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Ömer6103 dedi: Teşekkürler. Her derde devasın be. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.