Ö Ömer6103 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Karakter hazır ve animasyonları ekli fakat animasyonlar gerçekleşirken karakter devriliyor ve devrik bir şekilde animasyonları devam ettiriyor. Bu sorun sanırım collider yüzünden ama nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum.
Karakter hazır ve animasyonları ekli fakat animasyonlar gerçekleşirken karakter devriliyor ve devrik bir şekilde animasyonları devam ettiriyor. Bu sorun sanırım collider yüzünden ama nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum.
Çözüm A A Abdullah_AKD 17 Mart 2023 Objenize tıklayıp Rigidbody>Constraints>Freeze Rotation Bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (Tikler açık olsun)
Objenize tıklayıp Rigidbody>Constraints>Freeze Rotation Bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (Tikler açık olsun)
K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Muhtemelen karakter pozisyonunda bir sıkıntı var. Artı 0 Eksi
KS KS Ö Ömer6103 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 Kyraxxx dedi: Muhtemelen karakter pozisyonunda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Daha kod yazmadım pozisyonu da 0 0 0 yaptığımda aynı şey devam ediyor. Artı 0 Eksi
Kyraxxx dedi: Muhtemelen karakter pozisyonunda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Daha kod yazmadım pozisyonu da 0 0 0 yaptığımda aynı şey devam ediyor.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 Objenize tıklayıp Rigidbody>Constraints>Freeze Rotation Bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (Tikler açık olsun) Artı 0 Eksi Çözüm
Objenize tıklayıp Rigidbody>Constraints>Freeze Rotation Bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (Tikler açık olsun)
KS KS Ö Ömer6103 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 Abdullah_AKD dedi: Objenize tıklayıp rigidbody>constraints>freeze rotation bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (tikler açık olsun) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun düzeldi. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Objenize tıklayıp rigidbody>constraints>freeze rotation bölümündeki tüm tikleri aktif hale getirin. (tikler açık olsun) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun düzeldi.