androide portu nasıl olacak peki hocam ?Hocam o tür bir oyun için Unity'de uğraşmanıza gerek yok Scratch'ta da yapabilirsiniz hem 2D hem arayüzü daha kolay ayrıca g develop incelemenizi tavsiye ederim sürükle bırak oyun tasarımı 2D 3D.
16 yaş ve üstü herkes diye biliyorum.
Android'e portu nasıl olacak peki hocam?
oyunu android için tasarlamak istiyorum Scratch'tan yapsam android'te oynanabilir mi ?Anlamadım hocam.
birde hocam btk akademide hangi sertifikaları alsam gelecek için faydalı olur (oyun kodlama bakımından ) linklerini atar mısınız rica etsem ?Anlamadım hocam.
Oyunu Android için tasarlamak istiyorum Scratch'tan yapsam Android'te oynanabilir mi ?
teşekkürler hocamNeden kullanılmasın hocam Android'de de var zaten Scratch dosya uzantısını paylaştığınız herkes ayrıca dosya üzerinde oynamada yapabiliyor yani beraber çalışadabilirsiniz.
BTK akedemide gelecekte işe yarayacak eğitimlerin linklerini atar mısınız rica etsem ?Neden kullanılmasın hocam Android'de de var zaten Scratch dosya uzantısını paylaştığınız herkes ayrıca dosya üzerinde oynamada yapabiliyor yani beraber çalışadabilirsiniz.
Oyunu Android için tasarlamak istiyorum Scratch'tan yapsam Android'te oynanabilir mi?
Bir de hocam BTK akademide hangi sertifikaları alsam gelecek için faydalı olur (oyun kodlama bakımından ) linklerini atar mısınız rica etsem?
peki oyun kodlama harici hangi sertifikalar işime yarar ?Oyun kodlama bakımından Lua golang C++(özellikle C++) C++ bilen kişiler çok nadir var hocam.
Oyun kodlama bakımından Lua golang C++(özellikle C++) C++ bilen kişiler çok nadir var hocam.
çok teşekkür ediyorum hocam.C++ ile Programlamaya Giriş
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...www.btkakademi.gov.tr Uygulamalarla Nesne Yönelimli Programlama
<div class="card"> <div class="card-header" style="background:rgba( 238 , 238 , 238 , 0.8 )"> <div class="collapsed" style="font-weight:bold;color:#636d77">Eğitim Amacı</div> </div> <div class="collapse show"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div class="card-block"...www.btkakademi.gov.tr Unreal Engine 5.2
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div id="accordion"> <div class="card"> <div class="card-header"...www.btkakademi.gov.tr Çocuklar için Small Basic ile Kodlama
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div id="accordion"> <div class="card"> <div class="card-header"...www.btkakademi.gov.tr C# Programlama
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div id="accordion"> <div class="card"> <div class="card-header"...www.btkakademi.gov.tr
Peki oyun kodlama harici hangi sertifikalar işime yarar?