B BurakKapci Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor.
Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor.
Çözüm AAAplus 21 Mayıs 2023 BurakKapci dedi: Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1786799 Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Player'da gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyonda spriterendererin spritesini değiştirmeye çalışıyor.
BurakKapci dedi: Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1786799 Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Player'da gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyonda spriterendererin spritesini değiştirmeye çalışıyor.
Yigitello Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 247 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #2 Animasyonları oluşturmaya çalıştığınız sprite dosyalarını silmiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS B BurakKapci Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Yigitello dedi: Animasyonları oluşturmaya çalıştığınız Sprite dosyalarını silmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır silmedim, hazır Asset zaten animasyonları da ben hazırlamadım. Artı 0 Eksi
Yigitello dedi: Animasyonları oluşturmaya çalıştığınız Sprite dosyalarını silmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır silmedim, hazır Asset zaten animasyonları da ben hazırlamadım.
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 21 Mayıs 2023 #4 BurakKapci dedi: Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1786799 Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Player'da gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyonda spriterendererin spritesini değiştirmeye çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
BurakKapci dedi: Bir animasyon eklediğimde şöyle bir hata alıyorum: Eki Görüntüle 1786799 Sprite(Missing) yazan yerden bahsediyorum. Animasyonlar sanırım bu yüzden çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Player'da gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyonda spriterendererin spritesini değiştirmeye çalışıyor.
KS KS B BurakKapci Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #5 AAAplus dedi: Player de gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyon da spriterendererin Sprite'sini değiştirmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun dediğiniz gibiymiş. Artı 0 Eksi
AAAplus dedi: Player de gözüktüğü üzere spriterenderer yok ama animasyon da spriterendererin Sprite'sini değiştirmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun dediğiniz gibiymiş.