Abdullah63
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. Yazı çok uzun olduğu için özür dilerim. Umarım üşenmeden okuyabilirsiniz. Ben teknolojiyle 3 sene önce liseye geçtiğimde tanıştım. Ondan önce teknolojiyle tek ilişkim subway surfers falandı. Hatta geçen aylara kadar hiç bilgisayarım bile olmamıştı. Ama araştırarak çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Ve şimdi güzel bir oyun fikrim var. Basit bir 2D sonsuz koşu oyunu ama tutma ihtimali yüksek bir konsept ile sunacağım. Temel seviyede C# biliyorum. Koşullar, döngüler, sınıflar, enums falan. Soracağınızı biliyorum o yüzden söyleyeyim. İngilizce dersimin hepsi 100 desem pek açıklayıcı olmayacak. Ama televizyonda İngilizce konuşulduğunda ben dinlerim ve ablam da altyazılardan doğruluğunu kontrol eder. Çoğu zaman da doğru anlarım. Hatta İngilizce öğretmenimiz bizimle İngilizce konuşur ve bir tek ben anlarım ne dediğini(sit down please değil
) Unity'nin arayüzüne de az çok hakimim. Tabi ilk defa bilgisayarım olduğu için fare kontrollerinde biraz zorlanıyorum ama olsun. Bilgisayarım olmadan önce de ilk klavye aldım ki hızlı yazma konusunda kendimi geliştireyim. Korona olmasaydı kurslarla falan daha kolay olabilirdi belki. Çünkü hiçbir şey bir hocanın anlatması gibi olmuyor. Yine de bana önerebileceğiniz kaynaklar varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ve ben bu oyunu (mümkün olan) en kısa zamanda yapmak istiyorum. Çünkü yakında abim evlenebilir ve benim 3-5 kuruş da olsa ona destek olmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: