Alikısı Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Unity ile ufak bir deneme yaptım. Küçük bir denge platformu oluşturdum. Sol oka basınca sola sağ tuşa basınca sağa yatıyor. Fakat dönme hızı biraz artınca üzerindeki küre içinden geçiyor. Videoda örneği var=>İsimsiz video ‐ Clipchamp ile yapıldı (3) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Unity ile ufak bir deneme yaptım. Küçük bir denge platformu oluşturdum. Sol oka basınca sola sağ tuşa basınca sağa yatıyor. Fakat dönme hızı biraz artınca üzerindeki küre içinden geçiyor. Videoda örneği var=>İsimsiz video ‐ Clipchamp ile yapıldı (3)
Çözüm SpeeQ 13 Haziran 2023 Alikısı dedi: Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz?
Alikısı dedi: Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 Platformun ve kürenin colliderını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS Alikısı Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 SpeeQ dedi: Platformun ve kürenin colliderını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim. isTrigger kapalı. Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi? Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Platformun ve kürenin colliderını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim. isTrigger kapalı. Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 Alikısı dedi: Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Alikısı dedi: Fİzik materyali eklemedim o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz?
KS KS Alikısı Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 SpeeQ dedi: Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Onunla alakalı değil. Hocam kodunuzdaki "void Update" yerine "void FixedUpdate" yazmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Düzeldi.