Unity'den Oluşturulan Setup Nasıl Silinir?

Makaleler
1
Arkadaşlar ben Unityden oyunumu Setup haline getirdim. Silmeye çalıştığımda sadece masaüstü simgesi siliniyor. Komple nasıl kaldırabilirim? @Predator Titan

34.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Kaldrıma işlemini uyguladınız mı ?
Denetim Masası->Programlar ve özellikleri->Program Kaldır->Kendi uygulamanız.

Bu olmaz ise, oyunun kurulu olduğu dosyayı bulun oradan manuel olarak silin.

Klasik Kaldrıma işlemini uyguladınız mı ?
Denetim Masası->Programlar ve özellikleri->Program Kaldır->Kendi uygulamanız.

Bu olmaz ise, oyunun kurulu olduğu dosyayı bulun oradan manuel olarak silin.
Denetim masasında bulamadım uygulamamı. Ve uygulamamın dosya konumu gözükmüyor. Manuel olarak da silemedim.

Ben oyunun Setup halinin silinmesini istiyorum. Oyunum daha tam olarak bitmedi. Denemek için yaptım ve silecektim, ama silemedim. Oyunumu bitirip tekrar yeni Setup oluşturursam sıkıntı olur mu acaba?
Hayır bir sıkıntı çıkarmaz dostum. En son hangi oyunu yapacaksanız onu export edin ve kurulumunu yapın. Ayrıca bir de şu silinmeyen Setup dosyasının SS'ni atar mısınız ?

Hayır bir sıkıntı çıkarmaz dostum. En son hangi oyunu yapacaksanız onu export edin ve kurulumunu yapın. Ayrıca bir de şu silinmeyen Setup dosyasının SS'ni atar mısınız ?
s.PNG

Gördüğünüz gibi geri dönüşüm kutusundan sadece 635 KB'lık simgeyi silebiliyorum.
o.PNG

Uygulamalar ve özellikler kısmında da gözükmüyor. Bu arada oyunun Data klasörü masaüstüne gelmiş. Onu mu silmem gerekiyor acaba?

Evet işte o Dosyayı silmen gerekiyordu dostum.
Peki. Dün dikkat etmemişim her halde. Biliyorum çok basit sorular soruyorum. Ama ne yapayım? Bu işte çok yeniyim. Hem ne demişler? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :D Teşekkürler...
(Bu arada sorularımın devamı gelecek @Predator Titan. Seviliyosun :D)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı