UnityPlayer.dll dosyası nasıl kurulur?

Terreshie

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz
Meslek
Öğrenci
Selam. itchi. IO'yla ilgili bir sıkıntı yaşıyorum ve UnityPlayer.dll'i kurmam lazım ya da silip tekrar yüklemem lazım. Forumda dediklerine göre DLL dısyasını System32'ye atmam lazımmış ama nereye nasıl atacağım ya da atmalı mıyım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

O dosya, exe ile aynı yerde bulunmalı

O dosya, exe ile aynı yerde bulunmalı
evet bulunuyor ama hiç bir şekilde etkileşime giremiyorum
örnek fotoğraf:
1672419378183.png

Tam olarak o DLL ile ne işin olduğunu anlayamadım CleaningRedville.exe dosyasını açınca oyunun açılmıyor mu?

Şöyle bir hata veriyor bu yüzden yardıma ihtiyacım var:

1672477496080.png

Artı -1 Eksi
Virüs programında o klasörü ya da dosyaları dışlananlara alıp virüs taramasından muaf tutarak dener misin? Bir de klasör izinleriyle alakalı sorun olabilir. İnternette klasörün içine kes/yapıştır yapınca düzeliyordu.

Virüs programında o klasörü ya da dosyaları dışlananlara alıp virüs taramasından muaf tutarak dener misin? Bir de klasör izinleriyle alakalı sorun olabilir. İnternette klasörün içine kes/yapıştır yapınca düzeliyordu.
içinde virüs bulunduğunu sanmıyorum itch.io'nun kendi orjinal sitesinden yükledim

Sorunu çözdün mü?
İtch.io artık kendi uygulamasını yaptığından rar'dan açamıyosun , ilk başta itch yüklüyon sonra itch kütüphanesinden indiriyorsun öyle oluor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı