Merhaba
@809792. İlk olarak Marmara Üniversitesi aslında iyi bir üniversitedir, ve beklediğiniz sıralamaların gayet iyi olduğunu belirtmek isterim.
Aşağıdaki yazdığım yerleri araştırabilirsiniz:
A) Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, Bursa Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, İstanbul Aydın Üniversitesi tam burslu Sınıf Öğretmenliği, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sınıf Öğretmenliği, Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği.
B) Piri Reis Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Denizcilik İşletmeleri Yönetimi.
C) Akdeniz Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri, Fenerbahçe Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Yönetim Bilişim Sistemleri, Işık Üniversitesi tam burslu Yönetim Bilişim Sistemleri, İstanbul Arel Üniversitesi tam burslu Yönetim Bilişim Sistemleri, İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu İktisadi, İdari, ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tam burslu Yönetim Bilişim Sistemleri, İzmir Bakırçay Üniversitesi (İngilizce) Yönetim Bilişim Sistemleri, ve Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri.