Senede bir, hatta belki de iki sene de bir geliştirilen Unlocker'ın yeni sürümü nihayet çıktı Unlocker 1.9.2 artık 32 Bit ve 64 Bit'i tek bir yükleyicide barındırıyor. Bellek hataları ve bazı diğer hatalar giderilmiş. İsteğe bağlı Delta Toolbar gelmiş. Smeagol Toolbar'lardan nefret ediyor. Eveet, nefret ediyor kıymetlimsssss!
Paylaşmış olduğunuz Unlocker'da aşırı derecede virüs mevcut. Recep Baltaş paylaşmış, sorun olmaz diyip indirip kurduk. Format atmak zorunda kaldım. Teşekkürler Technopat...
Paylaşmış olduğunuz Unlocker'da aşırı derecede virüs mevcut. Recep Baltaş paylaşmış, sorun olmaz diyip indirip kurduk. Format atmak zorunda kaldım. Teşekkürler Technopat...
Dediğim gibi, güvendiğim için farklı tarayıcıdan indirdim. Kurulumu yaptıktan 15 20 saniye sonra bilgisayara olan tüm erişimimi kaybettim. Daha sonrasında format atmak zorunda kaldım. Bir sürü veri kaybı yaşadım, kaybettiğim verilerimi kurtarmanın bir yolu varmı acaba?
Hocam, size güvenerek tekrardan programı indirip kullandım. Aynı şekilde bilgisayarım yeniden çöktü, yanlış birşey yapıyorum desem, video izleyip birebir aynılarını yapıyorum. Arkadaşta virüs içerdiğini idda ediyor. Siz denemediniz sanırım denedikten sonra tekrar yorum yapsanız rica etsem. Hatta denerken rehber tarzında bir video çekseniz bu şekilde kullanılıyor diye, ihtiyacı olan arkadaşlarda faydalansa iyi olmazmı?