Unlocker IP patch virüs mü?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Kardeşim LFS diye bir oyun indirmiş, oyunun RAR dosyasının içinden unlocker ve IP patch çıktı. Bunlar virüs mü, zararı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok zamanında ben de öyle oynamıştım sorun olmamıştı. Zaten Kaspersky ile de taratmışsınız içiniz rahat olsun.

Tamamdır hocam bu arada Kaspersky IP patchı sildi haberiniz olsun :D

Hocam oradan indirdimde sadece oyun dosyası çıkıyor bu oyunda S1 S2 lisans diye bir şey varmış o dosyalarda S2 lisansı açmaya yarıyormuş IP patch ise sunuculara girerken bağlantı hatası yaşamayalım diye varmış.

Hocam oyunu sildim geri yüklemek istemiyorum şu an yapmam yani.

Hocam bir sıkıntı yok osmanlıgarage zaten en kapsamlı LFS sunucusudur. Osmanlıgarage'den indirdiyseniz rahatlıkla kurabilirsiniz. Oyunu aktif olarak oynamaktayım.

Hocam bir sıkıntı yok osmanlıgarage zaten en kapsamlı LFS sunucusudur. Osmanlıgarage'den indirdiyseniz rahatlıkla kurabilirsiniz. Oyunu aktif olarak oynamaktayım.

Tamamdır hocam sizde mi ordan indirdiniz bu arada IP patch neden virüs olarak görüp sildi sizde de böyle mi?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sizde mi oradan indirdiniz bu arada IP patch neden virüs olarak görüp sildi sizde de böyle mi?

Evet hocam bende osmanlıgarage'den indirdim IP patch virüs olarak görmesinin nedeni crack olarak kullanılan bir uygulama olduğu için olabilir tam bilmiyorum, ancak sıkıntı yok rahat olabilirsiniz.

Evet hocam bende osmanlıgarage'den indirdim IP patch virüs olarak görmesinin nedeni crack olarak kullanılan bir uygulama olduğu için olabilir tam bilmiyorum, ancak sıkıntı yok rahat olabilirsiniz.

Hocam linki var mı size zahmet.

Hocam linki Discord sunucularında paylaşıyorlar ancak buradan paylaşmam sanırım reklama girer. Osmanlıgarage Discord sunucusuna girip yazarsanız yardımcı olacaklardır.

Hocam girdim telefona indirdim VirusTotal ile baktığımda aşağıdaki gibi trojan falan diyor bu neden olabilir PC'ye indirdiğim de hiçbir şey olmadı veri kaybı falan ve VirusTotal'de güvenli olarak işaretlenen virüs programları da vardı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-26-19-23-18-317_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-26-19-23-18-317_com.android.chrome.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 110
Hocam girdim telefona indirdim VirusTotal ile baktığımda aşağıdaki gibi trojan falan diyor bu neden olabilir PC'ye indirdiğim de hiçbir şey olmadı veri kaybı falan ve VirusTotal'de güvenli olarak işaretlenen virüs programları da vardı.

Carck olarak geçtiği için olabilir.

Hocam ben diyeceğimi dedim, uygulamada virüs yok. İndirip indirmemek size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı