Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Sıralı olarak resim çektim. Bir bakar mısınız? Unlocker.exe'ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Ne bir şey açılıyor, ne de bir hata veriyor. Acaba Microsoft Visual C+ gibi bir dosyam mı eksik?
Başlatta programlar kısmında gözükmeli ve açtığınızda ilk önce klasör seçmenizi isteyecek program açılmayacak yani işlem yapacağınız klasörü seçip sonra programa yönlendirileceksiniz. Tek dosya deyince ben indirilecek olanı tek demiştim yüklenenler doğru evet.
Başlatta programlar kısmında gözükmeli ve açtığınızda ilk önce klasör seçmenizi isteyecek program açılmayacak yani işlem yapacağınız klasörü seçip sonra programa yönlendirileceksiniz. Tek dosya deyince ben indirilecek olanı tek demiştim yüklenenler doğru evet.
Hocam ilgi ve alakanız için sağolun. Nedense Unlocker olmadı. Fakat bir şekilde bu lanet klasörü ve oyunu bilgisayarımdan sonsuza dek kaldırabildim. Bir konu açacağım ve aynı durumdan müzdarip olanlara yardım edeyim.
Hocam ilgi ve alakanız için sağolun. Nedense Unlocker olmadı. Fakat bir şekilde bu lanet klasörü ve oyunu bilgisayarımdan sonsuza dek kaldırabildim. Bir konu açacağım ve aynı durumdan müzdarip olanlara yardım edeyim.
Hocam ilgi ve alakanız için sağ olun. Nedense unlocker olmadı. Fakat bir şekilde bu lanet klasörü ve oyunu bilgisayarımdan sonsuza dek kaldırabildim. Bir konu açacağım ve aynı durumdan müzdarip olanlara yardım edeyim.
Merhabalar. Yaklaşık 4 ay önce indirmiş olduğum Forza Horizon 4'ü silememiştim. Hiçbir yerde bu oyun gözükmüyordu. Dolayısıyla da silemiyordum. Sonrasında bir şekilde oyunun kurulu olduğu WindowsApps klasörüne girmeyi başardım ve karşımda beni oyunun dosyaları karşıladı. Silmeye çalıştığımda ise...