Unlost Eco Plus vs R5 3600 + GTX 1660S

Bütçe
6000-6400

Juggernaut58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle küçük bir kardeşinizim. 12 yaşındayım, yazılıma merakım var ve en az 500 GB SSD ve okuma yazması güzel olup kaliteli olan bir SSD önerir misiniz? Soruma geleyim, ECO Plus R5 2600 3.9 GHz 1660 Super 16 GB RAM 240 GB SSD ve benzeri var overclocklu olduğu için gayet güzel FPS'ler veriyor fakat fiyat 6300-6400 ben aynı fiyata 1660 Super Ryzen 5 3600 alabiliyorum veya R5 3500X. Şimdi ben kendim alıp YouTube'dan overclock rehberinden izleyip overclock yapsam fark olur mu? Ve eğer kendin topla R5 3600, R5 3500X al kendin overclockla veya gerekmezse overclocklama diyorsanız kaliteli ve uygun fiyatlısından kasa anakart özellikle SSD önerisi, PSU gibi şeyler önerir misiniz? En az 500 GB ve okuma yazması güzel bir SSD istiyorum. Yazılım ile uğraştığım için 6000-6400'e böyle bir PC önerisi yapabilir misiniz? İyi günler şimdiden, teşekkürler kardeşlerim abilerim :D (Monitör hariç)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorabilirsiniz ama yani şey R5 3600'e hangi soğutucuyu tavsiye edersiniz ve GTX 1660 Super sıfır mı GTX 1080 2.el mı ya da Ti.

GTX 1080 ekran kartı güçlü ama her şeyi tadında bırakmak gerek, daha güncel olan 1660 Super karta yönelin bence,2.el olarak alırsanız da o kart en az 2-3 yıl kullanılmış olacak.

Aslında overclocka gerek de yok fakat belki diye dedim ama genede en az 500 GB güzel. Okuma yazmalı bir SSD'li sistem monitör hariç bir sistem önerisi yazar mısınız ve bir soru sorucsm 2.el GTX 1080 mı sıfïr 1660 Super mı?
GTX 1080 ekran kartı güçlü ama her şeyi tadında bırakmak gerek, daha güncel olan 1660 Super karta yönelin bence,2.el olarak alırsanız da o kart en az 2-3 yıl kullanılmış olacak.
Tm
Anlayamadım ben. Hangi sistem OC ile geliyor? Ayrı ayrı alabilir misiniz?

İşlemciyi 3600, bellekleri 2x8 GB, ekran kartını 1660S, SSD'yi 500GB yapın.

Elraenn Parva - inventus

Bunları tamamlayacak kasayı Power supplatei falanını. Falanını önerebilir misiniz monitör hariç

Aslında overclocka gerek de yok fakat belki diye dedim ama genede en az 500 GB güzel. Okuma yazmalı bir SSD'li sistem monitör hariç bir sistem önerisi yazar mısınız ve bir soru sorucsm 2.el GTX 1080 mı sıfïr 1660 Super mı?

TM.

Bunları tamamlayacak kasayı Power supplatei falanını. Falanını önerebilir misiniz monitör hariç.

O özelleştirmeleri yaptıktan sonrasına gerek yok, kasa ve PSU o haliyle kalabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı