ben inventusa fazla güvenmiyorum. çünkü şikayetvar gibi siteleri çok fazla inceliyorum ve alacağım ürün hakkında kararsız kalıyorum. Teknobiyotik, itopya gibi yerlerden toplamaya çalışabilirsin. eğer pahalı olduysa son çare inventus var.
Al bir taraftan vur ötekine. Inventus'u karalayıp mafyacılık oynayan Teknobiyotik önermen fiyasko.
Şikayetvar sitesinde en sorunsuz ürüne bilmeden kulp takan var.
ben inventusa fazla güvenmiyorum. çünkü şikayetvar gibi siteleri çok fazla inceliyorum ve alacağım ürün hakkında kararsız kalıyorum. Teknobiyotik, itopya gibi yerlerden toplamaya çalışabilirsin. eğer pahalı olduysa son çare inventus var.
Sadece stok ve kur değil dolar önceden de 7.50TL olmuştu 2060 ekran kartları 3200TL'ye bile satılıyordu. Stoklar düzelirse evet yine 300 400 birimin kat ve kat fazlasını vereceğiz ama yine de ucuza alacağız bu dönemde PC almak aşırı mantıksız.
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!