TakumiHoja
Centipat
Daha fazla
Peki taksit var mı? Unlost eco almamım temel sebebi aslında taksit yapıyor olması diyebilirim, taksit varsa incehesapta kesinlikle bunu tercih ederim.
Peki taksit var mı? Unlost Eco almamım temel sebebi aslında taksit yapıyor olması diyebilirim, taksit varsa İncehesap'ta kesinlikle bunu tercih ederim.
Pardon taksit varmış, 4000tl bir de. Sanırım unlost pcler alınmazmış.Peki taksit var mı? Unlost eco almamım temel sebebi aslında taksit yapıyor olması diyebilirim, taksit varsa incehesapta kesinlikle bunu tercih ederim.
Adam Türkiye'deki en iyi F/P sistemlerini yapıyor.
Piyasaya pek hakim olduğunu düşünmüyorum. Hazır sistem nedir ne değildir önce ona gelelim. Kronik sorunlu, en düşük kalite, satmayan, Uzak Doğu pazarı için üretilmiş, sponsorun toplu ucuza verdiği, kullanılıp iade edilmiş parçaların toplamıyla oluşmuş alanların yarısının bir süre sonra problem ve arıza yaşadığı sistemler. Bu kim veya hangi site olursa olsun ayırt etmiyorum.
Bu ucuz etin yahnisi oluyor 3-5 kuruş fazla verip kendin toplaman her zaman en iyi seçenektir. Hazır sistemlere ve içlerindeki düşük kaliteli parçalara uzun vadede güven olmaz. Bazı şeyleri biraz araştırıp bak. YouTube yorumlarındaki cahil sürüsü beni ilgilendirmiyor burada seninle konuşabiliyorum, aksini düşünüyorsan bile aklının bir köşesinde bulunsun bunlar.
Genel olarak hazır kasa sistemlerin kötü olduğundan bahsetmişsin ama şöyle bir husus var, mesela "A" sisteminin içinde kaliteli işlemci ve ekran kartı var ama psu ve ssd dandik. Fiyatı atıyorum 3000 lira olsun. Ben bana verilen seçenekler ile bu kötü parçaları upgrade ederek normalde 3500-4000 liraya tek tek toplanan bir kasayı çok daha ucuza alabiliyorum. Kendimden örnek vermek gerekirse R5 1600 AF, 1650 Super, 8GB RAM ve kaliteli bir PSU, SSD vs. ile çok uyguna bir sistem topladım. Doğrusu hazır bir sistemi ufak upgradeler ile düzenledim. Normalde tek tek toplasam çok daha pahalıya gelicek bir sistemi çok ucuza aldım. O yüzden hazır kasalara olan bakış açınız çok sama bence. Ha şu konuda haklı olabilirsiniz ona lafım yok, hiç upgrade edilmeden direkt stok halde çıkarılan kasaların genel olarak hepsinde bir parçadan alıp diğer parçalar yükseltiliyor. Ama dediğim gibi bu kötü parçaları upgrade edince tek tek toplamaktan çok daha mantıklı oluyor. Ayrıca Donanım Arşivi'ni kötülemişsiniz ama bu adam zamanında hiçbir kalitesiz bileşen kullanmadan 3000 liraya monitör dahil bir sistem çıkartmıştı bir göz atmanızı rica ederim. Kimsenin fanboyu değilim ama adam işini güzel yapıyor bana göre. Unlost ise kötülemek gibi olmasın ama daha ne sattığından habersiz bir insan. Bence İnventus bu adama gelip "Senin adının olduğu bi PC çıkarıcaz sende reklamını yaparsın tmm mı" diyor Unlost'da çok donanım bilgisine sahip olmadığı için "Olr karşim salla bişiler oraya karışık" diyor gibime geliyor. FPS testlerini havaya bakarak yapan birinden ne beklenebilir mi zaten. Ayrıca Unlost Eco V2'ye bi göz attımda adamlar 3 kuruş etmicek bir sisteme 5K yazıp sözde çok indirim yapmışlar gibi 3500'e satıyorlar. Yazık cidden. 5 ay önce 3380TL'ye 1600 AF, 1650 Super, 8GB RAM ve kaliteli bileşenler kullanarak çok güzel bir sistem dizdim. Şuanda böyle bir sistem dizilemez belki ama Unlost Eco V2'de o fiyata leş bir sistem bana göre. Neyse umarım herkes uygun fiyata güzel sistemlere sahip olur diyerek yazımı sonlandırıyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtirken birbirimizi üzücek ve kırıcak tabirler kullanmadan saygı çerçevesinde yorum yapalım. Bunlar benim şahsi görüşlerimdir.Piyasaya pek hakim olduğunu düşünmüyorum. Hazır sistem nedir ne değildir önce ona gelelim. Kronik sorunlu, en düşük kalite, satmayan, Uzakdoğu pazarı için üretilmiş, sponsorun toplu ucuza verdiği, kullanılıp iade edilmiş parçaların toplamıyla oluşmuş alanların yarısının bir süre sonra problem ve arıza yaşadığı sistemler. Bu kim veya hangi site olursa olsun ayırt etmiyorum.
Bu ucuz etin yahnisi oluyor 3-5 kuruş fazla verip kendin toplaman her zaman en iyi seçenektir. Hazır sistemlere ve içlerindeki düşük kaliteli parçalara uzun vadede güven olmaz. Bazı şeyleri biraz araştırıp bak. Youtube yorumlarındaki cahil sürüsü beni ilgilendirmiyor burada seninle konuşabiliyorum, aksini düşünüyorsan bile aklının bir köşesinde bulunsun bunlar.