Unlost PC'leri alınır mı?

Kusura bakmayın, bütçeyi falan söylemedim. Bütçe 4300-4500 gibi ama taksitle beraber alabiliyorum sadece, kasanın tam özellikleri de şu;
Gigabyte B450M - S2H Anakart
A400 240gb ssd
WesternDigital 1TB 7200RPM hdd
GSKILL 2x8 3200mhz Ram
RX 570 Ekran kartı
R5 2600 işlemci
Sharkoon Shp-650 v2 650Watt güç kaynağı
Link atmadım gerekirse atarım ama sistem bu yani.

Kusura bakmayın, bütçeyi falan söylemedim. Bütçe 4300-4500 gibi ama taksitle beraber alabiliyorum sadece, kasanın tam özellikleri de şu;
Gigabyte B450M - S2H anakart.
A400 240GB SSD.
Westerndigital 1TB 7200RPM HDD.
G.Skill 2x8 3200MHz RAM.
RX 570 ekran kartı.
R5 2600 işlemci.
Sharkoon SHP-650 V2 650Watt güç kaynağı.
Link atmadım gerekirse atarım ama sistem bu yani.

Hocam unlost un bilgisayarlarını neden alıyorsunuz Teknobiyotik veya donanım arşivinin sistem çikarmasını bekleyin unlostdan bir şey alınmaz adam FPS testlerini havaya bakarak yapıyor.

Donanım arşivinin yaptigi aciklamayı izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum, izledim, fakat şuan güzel bir indirim var bu fiyata alınır gibi ama pek anlamadığımdan soruyorum.

Biliyorum, izledim, fakat şu an güzel bir indirim var bu fiyata alınır gibi ama pek anlamadığımdan soruyorum.

Alınmaz hocam size bir video izletecegim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
unlostun videosunda unlost X 400-600 FPS alıyordu burada ise 240-250 unlost un yalancı olduğu buradan belli :)

Biliyorum, izledim, fakat şuan güzel bir indirim var bu fiyata alınır gibi ama pek anlamadığımdan soruyorum.
Bir önceki mesajımda gerekli açıklamayı yaptım. Eğer aceleniz yoksa gaming gecesi'nden dizin sistemi. O bütçeyle, belirttiğiniz sisteme göre daha güçlü bir sistem dizmeniz muhtemel.

Dostum UnlostPC`leri dediğin hazır toplama kasalar herhalde. Sana şöyle açıklayayım. O tip sistemler genelde fiyat performans ürünü olduğu için her zaman bir yerden verirken diğer yerden alırlar. Mesela o tip sistemlerde güzel bir ekran kartı ve işlemci varken sırf ucuz olsun diye dandik kasa,psu,ssd vs.. kullanabiliyorlar. Alıcam dersen eğer bunları göz önünde bulundurarak al ama benim tavsiyem indirimleri takip edip kendi sistemini kendin toplamandır.

Hocam unlost un bilgisayarlarını neden alıyorsunuz Teknobiyotik veya donanım arşivinin sistem çikarmasını bekleyin unlostdan bir şey alınmaz adam FPS testlerini havaya bakarak yapıyor.

Unlost kimdir umrumda değil ama ciddi ciddi DonanımArşivi fanboyluğu mu yapıyorsun? Tek kanal RAM'li sistem satarken testi çift kanal olarak yapan, sistem videolarındaki 3600'ün sıcaklık değerleri yüksek çıkmasın diye undervoltun dibine vuran, GTX 1050 Ti'lı dizüstü bilgisayarı överken içinde GTX 1060'lı dizüstü modelleri için "pahalı alınmaz" diyen tek amacı sana malını ve sponsorlarının istediğini satıp para kazanmak olan birisi.

Savunman için cebine para koymuyorlarsa gerek yok böyle şeylere. Al birini vur ötekine. İşin ucunda para varsa hepsi aynısını yapıyor.

İnventus pahalı oğlu pahalı bir site. Aynı parçaları internetten ayrı ayrı al. Daha ucuza geleceğine yüzde yüz eminim. Halbuki hazır sistemlerde indirim uygulanır. Tamamen göz boyama.

Unlost kimdir umrumda değil ama ciddi ciddi donanımarşivi fanboyluğu mu yapıyorsun? Tek çift RAM'li sistem satarken testi çift kanal olarak yapan, sistem videolarındaki 3600'ün sıcaklık değerleri yüksek çıkmasın diye undervoltun dibine vuran, GTX 1050 Ti'lı dizüstü bilgisayarı överken içinde GTX 1060'lı dizüstü modelleri için "pahalı alınmaz" diyen tek amacı sana malını ve sponsorlarının istediğini satıp para kazanmak olan birisi.

Savunman için cebine para koymuyorlarsa gerek yok böyle şeylere. Al birini vur ötekine. İşin ucunda para varsa hepsi aynısını yapıyor.

Adam Türkiye'deki en iyi F/P sistemlerini yapıyor adı üstünde F/P 3500 TL'lik sisteme
çift kanal RAM koyup RX 560 mı taksın zaten kendisi diyor ki 16 GB RAM'e upgrade edebilirsiniz 1060 konusuna gelince 1060 zaten 1050 Ti'dan daha pahalı bir ekran kartı adam para için yapsaydı zaten 1060'ı savunurdu.

İnventus pahalı oğlu pahalı bir site. Aynı parçaları internetten ayrı ayrı al. Daha ucuza geleceğine yüzde yüz eminim. Halbuki hazır sistemlerde indirim uygulanır. Tamamen göz boyama.
Tek tek toplandığında daha pahalı oluyor.
Dostum UnlostPC`leri dediğin hazır toplama kasalar herhalde. Sana şöyle açıklayayım. O tip sistemler genelde fiyat performans ürünü olduğu için her zaman bir yerden verirken diğer yerden alırlar. Mesela o tip sistemlerde güzel bir ekran kartı ve işlemci varken sırf ucuz olsun diye dandik kasa,psu,ssd vs.. kullanabiliyorlar. Alıcam dersen eğer bunları göz önünde bulundurarak al ama benim tavsiyem indirimleri takip edip kendi sistemini kendin toplamandır.
Tek tek toplarsam peşin almam gerekicek ben taksitle alabilirim anca, kasa ssd falan dandik olması konusunda ise zaten bi zaman sonra upgrade ile kasa ve ssd değiştireceğim zaten, RGB güzel bi kasa alacam ve biraz paraya kıyıp m2 ssd alacam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı