NVMe SSD yerine SATA bir SSD kullanılsa daha mantıklı olur, ekran kartı olarak ise RX 580 denenmeli imiş. Alınabilir bir sistem. Güncel oyunları takılmadan oynatır.
Monitörü 1200 TL'den sayarsak eğer 4800 TL verip RX 570 koymak niye onu anlayamadım. SSD ve RAM sonradan eklenebilir ama ekran kartını değiştirmek için satmanız lazım ne kadar mantıklı bu. Ekran kartını yükseltmenizi tavsiye ederim. RAM, SSD veya HDD sonradan dahil edilebilir.
Bu şekilde daha iyi diye düşünüyorum. RX 570'li bir sisteme o kadar verilmez malesef. Ucuz ürün araştırması yaparsanız alttaki sistemi aynı paraya toplayabilirsiniz.
Bu unlost'muş g2 falan filan hepsi hikaye bu adamların işi ne ki kafalarına göre parası etmeyecek sistemleri öneriyorlar onu anlamadım. Unlost dediğiniz şahıs anca half life 1 oynuyor bu adama mı güveniyorsunuz ağzı anca küfür yapan kişi bu hiç alma o sistemi aşırı pahalı olmuş. Bu arada aklında olsun amd sistem alacaksan anakartı msi sakın alma amd tarafında msi markası çok dandik oluyor sürekli sorun yaşarsın. Gigabyte, Asus falan al anakartı.