Unlost'un Topladığı Bilgisayar

6300 TL daha iyi bir sistem toplanabilir ama GTX 1050 Ti ekran kartı da kötü bir kart değil yani. 650 TL aldım ben 1 sene önce ve bir çok oyunu oynadım. Niye birçok kişi bu kartı sevmiyor anlamıyorum.
Bu tamamen bütçe meselesi bu bütçeye 1050 TI gitmez ama 3000 TL'lik bir sisteme gider.

Videonun ilk 30 saniyesi hariç izlemedim. Bilgisayar toplanmış mı yoksa daha parça mı seçiyor? Toplamışsa kendi mı topladı?

CS:GO'yu 4:3 800x600 ayarlarda oynayacaksa 1920x1080 144 Hz oynar canım ya

Hangi kafayla toplanmış yahu bu sistem...

Sistemde SSD bile yok.

6300 TL daha iyi bir sistem toplanabilir ama GTX 1050 Ti ekran kartı da kötü bir kart değil yani. 650 TL aldım ben 1 sene önce ve bir çok oyunu oynadım. Niye birçok kişi bu kartı sevmiyor anlamıyorum.
Kartı sevmedik gibi bir cümle kurulması yanlış olur. Ama şu bütçeye bu kart yakışmamış dedik.

Mimar/mühendis olmayan birinin ev projesi çizmesi gibi bir şey bu. Ya da ne diyeyim ''modern bakkal'' desem ağrı olur değil mi?

Technopat sayesinde donanımla ilgili bir şeyler öğrendim. Ama bu kişinin oyundan vs. işlerden başını kaldırmadığından videoyu hazırlamadan önce araştırma dahi yapmadığını düşünüyorum.

Zaten kendisini gibi oyun oynarak fan grubu/fan tarikatı toplayan yayıncılardan hiç haz etmediğim için videoya tıklamaya tenezzül bile etmedim. Herkes bildiği işi yapmalı ve o iş hakkında konuşmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…