Daha iyisi de toplanabilir.Eki Görüntüle 290280
Bilgisayar bu arkadaşlar. Normalde ekran kartı 1050 Ti ve RAM 8 GB.
Monitör, GTX 1060, ve 16GB RAM alınca toplam fiyatı bu kadar.
Hazır OC edilmiş sistem. GTX 1050 Ti ile oynarken oyunlardaki performansı gayet iyiydi.
Ayrıca yayın için almayı düşünüyorum. İşlemci yayında bir sıkıntı çıkarır diye korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.
1 Nisan geçeli çok oldu.Overclocklu işlemcilerce öyle soğutucular gerekiyor eğer soğutucu öyle olmasaydı bilgisayar 1 dakikaya çökerdi.Soğutucunun yaklaşık 270 TL fiyatını işlemciye eklesen yerine çok daha iyi işlemci alınır.
Sesli güldüm1 Nisan geçeli çok oldu.
https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost.aspxUnlost'un Topladığı mı? Ne toplaması?
Yok hocam biliyorum ne topladığını. İroni yaptım. "toplamak mı?" Ben toplanmış bir şey göremiyorum anlamında yani bilmem izah edebildim mi?
Ettiniz hocam,anladımYok hocam biliyorum ne topladığını. İroni yaptım. "toplamak mı?" Ben toplanmış bir şey göremiyorum anlamında yani bilmem izah edebildim mi?Tüm sihri kaçırdın yav! Açıklamak zorunda kaldım. Daha iyilerini gördük technopat.net'de. Herkes bildiği işi yapmalı ya da iyi araştırmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.