Unlost'un yeni R5 5600 - RX 7600 sistemi alınır mı?

RAM ve SSD slotu açısından az olması dezavantajdır doğrudur ancak anakartın "giriş" seviyesi olması hala bir şey ifade etmiyor. O a harfi arabalardaki A180, C180 kadar belirgin bir fark yaratmıyor yani. Chipseti daha kaliteli sadece bu kadar. Meraklısı için fark var tabii arada ama günlük kullanıcı için Z serisiymiş X serisiymiş bunlar performansa, genel performanstan ziyade oyun performansına bir etkisi olmayan etmenler. PSU'ya bir şey demeyeceğim, o manufacturing muhabbeti hakkında bir bilgim yok.

Hocam benim dediğim o kısımlar zaten. Yoksa oyun perfromansıyla ilgili bir şey demedim.

PSU'ların sorunlu olduğu bir kaynak var mıdır? 20k TL'ye iyi bir kasa gibi geldi bana.

Sorunsuz olduğuna dair herhangi bir kaynak da yok. Hangi firmaya ürettirildiği, ya da içinde hangi bileşenlerin kullanıldığı konusunda da hiçbir bilgi bulunmuyor. Hangi model olduğu bile belirtilmemiş. Muhtemelen Çin'de noname bir OEM üreticiye yaptırıyorlar. Ayrıca James Donkey SSD üretiminde bile berbat. SATA SSD'leri gümlüyor birkaç ay içerisinde. PSU'nun da C4 olması muhtemel. PSU değişince zaten fiyat 23.000TL bandına geliyor.

Burdanda bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu sistem nasıl? (5500 yerine 5600 seçersek)

Unlost'un kasamı, yoksa bu mu?

İkisi de değil. 25.000TL ile RX 7600/XT sistemlere bakın. 25.000TL ile 3060 kesinlikle alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı