Unmountable Boot volume hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Hsnvrl5595

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba oyun oynarken taba geçtim PC dondu res attım mavi ekran verdi ve kısır döngüye girdi. Konulardan araştırdım 3 farklı ISO USB'si hazırladım diğer bilgisayarlara rahatlıkla format attım ama bu yeni yeni aldığım 1 aylık PC'ye gelince bir türlü atamıyorum. İlk önce UEFI olarak kurdum denedim BIOS'tan çıkış yapıp devam ettiğimdeki siyah ekranda kalıyor ortada bir yuvarlak dönmeye devam ediyor, eufi olmadan normal USB metodunu seçerek denedim bu işlemi biraz bekletti ama Windows kurulum ekranı geldi bu sefer de şimdi onar seçeneğine bastıgımda veya şimdi yükle dediğimde kurulum başlıyor ekranında kalıyor 1 saat bekledim tık yok. Kurulum ekranında CMD'den bcdedit komutu ile safe modu da açmayı denedim o zaman da hata verdi ne yaptıysam AMD Ryzen 5 3600 16 gm RAM 480 SSD(sadece bu). SSD de sorun olmasından şüpheleniyorum.

FADAD217-1325-4C0C-A125-89E5B4800622.jpeg

36DA4ABE-65E9-47BA-911B-ADAAA259FAB9.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı