Diğer Uno 40 TL

hocam chatgpt ye bile sordum biraz dalga geçti ama bir oku
İyi haber: senin şüphelerin yerinde — 40 TL’ye satılan bir UNO Kartlar W2087 oyununun orijinal olma olasılığı çok düşük. (Evet, ben işimi yapıyorum.)
İşte neden:

✅ Orijinal fiyat bilgisi​

• Üretici Mattel’in Türkiye resmi sitesinde bu oyunun önerilen perakende fiyatı 99,99₺ olarak listelenmiş.(reklam var kaldırdım)
  • Fiyat karşılaştırma sitelerinde, orijinal “Mattel Games UNO” markasının Türkiye’deki satışlarının genellikle 200–400₺ civarında olduğu görülüyor.(reklam)

👀 Kontrol etmen gerekenler​

Eğer yine de almayı düşünüyorsan, şu detaylara dikkat et:
    • Kutusunda “Mattel Games” resmi logo, Türkçe etiketi ve CE işareti gibi standart güvenlik işaretleri var mı?
    • Üretim tarihi/menşei yazıyor mu (örneğin Türkiye’de veya üretim konuda bilgi)?
    • Kart kalitesine, baskı netliğine bak — görüntülerden silik baskı, yanlış renkler, eksik kartlar varsa şüpheli olur.
    • Satıcının güvenilirliğini kontrol et — iade imkânı, yorumlar vs.
    • Fiyat çok düşükse “neden bu kadar ucuz?” diye sorun. Belki kutu açık/eksik veya Çin üretimi muadil olabilir.
Sırf fazladan para verdin diye bir ağlamadığın kaldı.

Demek istediğim çok dandik olacak oyunda herkes kalite farkından dolayı sarmayacak adam arkasındaki kartı görecek bu da hileye denk gelecek.
Gelince foto salarım görürsün çakma mı değil mi, sanki kaşıkçı elması sattılar 40 liraya alt tarafı bir deste kağıt.

Demek istediğim çok dandik olacak oyunda herkes kalite farkından dolayı sarmayacak adam arkasındaki kartı görecek bu da hileye denk gelecek.

Hocam çabanızı anlıyorum teşekkürler fakat Kağıt destelerinin 200'den 40'a düşmesi mucizevi bir olay değil. Stok boşaltma veya satış için sınırlı sayıda ucuza satma seçeneklerini de düşünmek gerekiyor. Bir sebebe takılı kalıp diretince doğal olarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz.

Hocam çabanızı anlıyorum teşekkürler fakat kağıt destelerinin 200'den 40'a düşmesi mucizevi bir olay değil. Stok boşaltma veya satış için sınırlı sayıda ucuza satma seçeneklerini de düşünmek gerekiyor. Bir sebebe takılı kalıp diretince doğal olarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz.

Demek istediğim 1-2 gün oynicaksa sorun yok sonra kartlar yıpranıyor ve insan mesela +4 yıprandı ya da el değiştirme kimde hangi kart var belli oluyor bu kartları arkadaşlarından saklaması için resmen kule yapmalı bu kartları çok kullanan bir meslek liseli olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı