Çözüldü Uno beyaz kart nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Beyaz kart nedir? Ne işe yarıyor? Oyuna tam hakim değilim. @Emperor4231.

Çözüm
Eğer içi boş beyaz kart soruyorsanız ona istediğiniz cezayı yazabiliyorsunuz. Örneğin 5 kart çektir veya 5 kart çek gibi.
Tüm yorumlar için teşekkürler, bu kadar hızlı cevap geleceğini doğrusu beklemiyordum. Sağ olun. :D

Beyaz kart nedir? Ne işe yarıyor? Oyuna tam hakim değilim. @Emperor4231.

Beyazlar kendi kurallarını koyabildiğin kartlar. Oyunun kaderini acayip şekilde değiştiriyor. Üstüne normalde yazı yazıyorlarmış ama biz yazmadan oynuyorduk. Örneğin elleri değiştirebiliyorsunuz, abartmadan herkese ya da birisine kart kitleyebiliyorsunuz.

Eğer ki içi boş olan beyaz karttan bahsediyorsanız, cezayı yazmanıza olanak sağlar. Örneğin o beyaz karta 30 tane kart çek yerde 10 şınav çek Technopat Sosyal'de hönkür gibi. (!) Sadece oyun içi cezaları yazabilirsiniz. :D

Tekrardan teşekkür ederim cevaplar için. :D

Nifak tohumlarının atıldığı karttır, dostlukların zamana karşı direncini ölçer.

Benim kurallarım şunlardı;

• Bu kartın atıldığı kişi 10 kart çekmek zorundadır. Eğer kişinin elinde el değiştir varsa kullanarak kart seçme hakkını, kartı atan kişiye geçirir ama kartı atan kişide de el değiştir varsa sıra yine kartın atıldığı kişiye geçer ve 10 kart çeker. (bu kartın üstüne sadece el değiştir atılabilir)
  • Bu kartı atan kişi oyuncuların ellerindeki tüm kartları alır, karıştırır ve tekrar dağıtır. (herkeste eşit sayıda kart olması gerekmez)

Benim kurallarım şunlardı;

• Bu kartın atıldığı kişi 10 kart çekmek zorundadır. Eğer kişinin elinde el değiştir varsa kullanarak kart seçme hakkını, kartı atan kişiye geçirir ama kartı atan kişide de el değiştir varsa sıra yine kartın atıldığı kişiye geçer ve 10 kart çeker. (bu kartın üstüne sadece el değiştir atılabilir)
  • Bu kartı atan kişi oyuncuların ellerindeki tüm kartları alır, karıştırır ve tekrar dağıtır. (herkeste eşit sayıda kart olması gerekmez)

Aha güzellermiş, bunlarda benim hatırladığım;

• Oyun içi, kartın atıldığı kişi 10 kart çeker, elindekinin 5'ini desteye geri koyar ve karıştırır. Diğer oyuncular el değiştir yaparak kartı birbirlerine geçirebilirler, sadece bu kartı atan kişi bundan muaftır.
  • Oyun dışı, artık ortamda ne tatlışlık varsa, şişe dibi mi görmece, şişe mi çevirmece, şişede durduğu gibi durmamaca... :)

Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum. Uno oynadıktan sonra geri dönüş sağlamak istedim. Beyaz karta kendimizce kurallar yazdık ve gayet eğlenceli oldu. Örneğin +10 kart çek ya da kartını herkese göster vb. tarzında kurallar yazdık ve eğlenceliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı