Çözüldü Unreal Engine 4 Build Ederken Lightmass.exe 0x00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

defult06

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Unreal Engine programında build alırken Lightmass.exe 0xc00007b hatası çıkıyor.
DWI raporu: Logfile.PML
Windows 10 Pro 64 Bit

Process monitör raporu: UnrealLightmass.dwi

Win 10 'u sıfırladıktan sonra olmaya başladı. Bazı diğer programlarda da verebiliyor aynı hatayı.

DWI raporunu direk lightmass.exe'den aldım. Process monitör raporu'nu ise build ettikten hemen sonra aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Raporların isimlerini karıştırmışsınız. Bakıyorum...

Log dosyası hata veren uygulamaya ait değil Unreal Editor'e ait. Lightmass.exe hata veriyorsa Lightmass.exe raporu paylaşınız.

DWI raporu bilgi verdi. Hataya neden olan dosya internetten elle indirip kopyaladığınız C:\windows\system32\D3DX9_43.DLL dosyası. DLL dosyalarını elle indirmeyiniz.

Şimdi bu dosyayı silin ve bunu kurun:

Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center

Raporların isimlerini karıştırmışsınız. Bakıyorum...

Log dosyası hata veren uygulamaya ait değil Unreal Editor'e ait. Lightmass.exe hata veriyorsa Lightmass.exe raporu paylaşınız.

DWI raporu bilgi verdi. Hataya neden olan dosya internetten elle indirip kopyaladığınız C:\windows\system32\D3DX9_43.DLL dosyası. DLL dosyalarını elle indirmeyiniz.

Şimdi bu dosyayı silin ve bunu kurun:

Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center

Dediklerinizi harfiyen yaptım ve sorunum düzeldi. Size çok ama çok teşekkür ederim. Kaç gündür uğraşıyodum meğer ne kadar basitmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı