Unreal Engine 4 ile yapılan bazı oyunlar açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

LukaEYES

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6
Anakart
Mobile Intel® HM570 Chipset
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB L3
İyi günler. Unreal Engine 4 ile yapılan bazı oyunları açamıyorum. Bundan önceki bilgisayarımda sorunsuzca çalışan oyunu ne yaptıysam bu bilgisayarımda çalıştıramadım. Oyunun exe dosyasına çift tıkladığımda herhangi bir tepki alamıyorum. Herhangi bir hata mesajı da vermiyor. Sadece görev yöneticisinde "UE4Game.exe" programı 3 veya 4 saniyeliğine görünüp yok oluyor. Bu sorunu "Five Nights at Freddy's: Help Wanted" ve "Final Nights 4" oyunlarında yaşıyorum.
İnternetten bu sorunu araştırdığımda diğer kişilerin "Dependency Walker" ve "Process Monitor" programlarıyla exe dosyalarındaki eksik DLL'leri bulup indirip yerine koyunca sorunlarının çözüldüğünü gördüm (genellikle X3DAudio1_7.dll). İki programla da tarattığımda herhangi bir sorun görmedim ya da ben göremedim. Yine de X3DAudio1_7.dll'i internetten indirip bir şansımı deneyeyim dedim fakat yine sonuç değişmedi. İki programla da "Final Nights 4" oyununu taratıp incelemek isterseniz diye dosyaları aşağıya ekledim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Dependency Walker DWI Dosyası: UE4Game-Win64-Shipping
Process Monitor PML Dosyası: Logfile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…